Monday, 29 August 2011

kisah momot n stella..


Salam.

Sejak kebelakangan ni, bulat selalu lepaskan momot dengan stella luar cage. Tak sanggup rasanya bulat bile tengok diorang buat muka sedih geget geget pintu minta nak keluar...kesian bulat tengok. Kalau bulat tak bagi diorang keluar, diorang akan gegar cage tu woo..pusing satu cage berjam jam sampai penat...saje je nak bagi bulat dia kesian tengok dia...

So sekarang ni, momot dengan stella lebih banyak lepak luar cage. Dah pandai cari port mana nak duduk...dah pandai lompat katil , tempat sangkut baju, almari, kotak kotak...pndek kta semua dia dah selongkar. 

Mula mula ingat susah nak cari..rupanya diorang dah ada port yang diorang suka sangat...kat bwah bntal tmpat bulat tdo ! Lepas main dan penat, diorang akan duduk senyap tidur at bntal bulat..kenapa diorang ni cute sangat ?? Buat bulat geram laa...sayang gila la kat diorang ni. Bayangkanlah..banyak kali dah...saya tertidur masa main dengan momot dengan stella..bangun bangun ingatkan diorang dah ilang ke mana..rupanya tidur sekali ngan bulat....nasib bek tak penyek dwg..huhuhuhu.


ok salam (goodbye, goodnight)

Sunday, 28 August 2011

i want a girl like this :)


heh hai ...
entry aku kali nie nak cerita pasal CIRI CIRI GIRL yg aku nak ..
first kalau boleh mesti lah ak nak girl yg tutup aurat ..

maksud ak pakai TUDUNG lah kan ..
sebab tuh kan mmg mnjadi perkara wajib dalam ISLAM ...
second kalau boleh aku nak yg pndai bab agame nie ..
contoh nyee pandai mengaji ..
nnti senang bolehh ajar anak aku or senang kate anak kite mngaji kan ..
huhuhuhu :D
third kalau boleh aku nak lahh girl yg BAIK HATI kan..
PENYAYANG .. TAKING CARE ..

alahaii untungnyee aku dapat girl macam ni kan ..
BERTUAH HIDUP KAU BULAT :)
fourth aku nak carik girl yg boleh terima aku apa adanya ..
im not a perfect MAN but i try to be a perfect to you :)
eh eh ... 
aku suke sgt tgk girl pakai shawl / tudung fesyen gini ..
nme  fesyen tuh hana tajima ..
macam dalam gmbar nie ..



 hahaha mcm nie lahh cara pakai tudung tu .. cantek bukan .. :)


kalau dapat muke yg cntik mcm nie pon takpe
 beruntung lah aku .. huhuhu


hana tajima style :)


haaaa mcm ni lahh kalau bolehh aku nak ..
girl yg berfesyen macam ni..
lawa lahh :)

harapan : - aku harap aku boleh dapat memiliki girl macam yang aku nak ni -
                     semoge girl ni dapat mmbantu aku pergi ke arah jalan kebaikan :)



ok that all for this entry ..
later bulat post lagi ok ..
bai bai semua ..
thanks sebab mmbace :)





Saturday, 27 August 2011

SeLaMaT ArY RaYa

assalamualaikum 

, actually bulat nk ucap kan SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN kt korang . bulat nk mnx maap lh akt korang if bulat adew  TERkasar bhasa kea , TERtengking kea , TERcubit kea , TERcium kea , TERngendap kea , TERhina kea , TERcakap belakang kea , TERtumbuk kea , TERgaduh kea , TERtipu kea , TERsenyum kea , TERngurat kea , TERkacau kea , TERbalek kea , TERcuri kea , TERbagee kea , apew² jelha . bulat mnx soe ea ? dri ujung rambut , smpai ujung kaki . bulat sayangs korang sumea . :) ♥

Nie momot n stella..yg wne kelabu nie nme dye momot n yg wne coklat nie lak nme dye stella..dwg sllu epy kan aku...

Friday, 26 August 2011

new here


well helloo ..
im new here ..
baru nak stat blajar nie ..
let me introduce a little bit about myself ..
my name is amer aizad ..
can call me bulat ..
i'm a heppy go lucky person ..
sangat merengg !!
haha ..
im friendly ..
suke berkawan dgn semua orang ..
soo sape sape yg suke berkawan tuh bolehh lahh join sy ..
huhuhuhu =)


soo that all about me !
be my followerss okayy !
thankss :)